Snuffelstage leerlingen van Zone.college

Van 18 tot en met 21 december hebben Anouk, Sabrina en Jolien van het Zone.college uit Borculo een snuffelstage gedaan bij Bohero. Met veel plezier en enthousiasme hebben ze allerlei werkzaamheden uitgevoerd, tot grote tevredenheid van Eddie (bedrijfsleider) en Marjan (teamleider) en alle dames van het textiel/huishoud.

Weer een transport met goederen!

Deze maand een aantal opleggers geladen voor diverse bestemmingen in Moldavië, Oekraïne en Roemenië. Ook zijn er barbie poppen en gebreide artikelen meegegaan voor kinderen in ziekenhuizen. Deze artikelen zijn gemaakt en beschikbaar gesteld door met name oudere dames die ons werk een warm hart toe dragen.

ATTENTIE! GEZOCHT!

KASSA-MEDEWERKERS (M/V) WAT BIEDEN WIJ? A. EEN PRETTIGE WERKSFEER. B. EEN VERGOEDING VAN 4,00 EURO PER DAGDEEL.(EVENTUEEL REISKOSTENVERGOEDING). C. MAAR VOORAL: HET ONBESCHRIJFELIJKE GEVOEL DEEL UIT TE MAKEN VAN EEN ORGANISATIE, DIE – VERAF EN DICHTBIJ – ECHT HULP BIEDT! MEER INLICHTINGEN? VRAAG NAAR ED BAKKER(0545-273899) DELEN? GRAAG!

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.